Zonne-energie

Zonnepanelen worden steeds goedkoper en sneller terugverdiend. U kunt er niet meer omheen. De prijzen van zonnepanelen dalen. Graag informeren we u over de energie besparing die u kunt maken met onze zonnepanelen. Aangezien zonnepanelen zichzelf op den duur terugverdienen, is financiering van de investering wellicht aantrekkelijk.

U betaalt dan maandelijks af, maar bespaart ook maandelijks op uw energiekosten. Het grootste deel van de investering blijft hiermee budgetneutraal.

Voor meer informatie, neem contact op met Dirk Visser (0315 – 24 29 29)

Energiebesparing

Energiebesparing is een belangrijk wapen in de strijd tegen klimaatverandering. Bruggink kan voor u diverse besparende maatregelen uitvoeren om op de energiekosten te besparen. Hieronder treft u diverse onderdelen aan in of aan uw woning of bedrijfspand die u door ons kunt laten uitvoeren om energie te besparen:

  • Aanbrengen van dakisolatie
  • Plaatsen van een zonneboiler
  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Plaatsen van een nieuwe CV-ketel
  • Isoleren van de spouwmuren / buitenmuren
  • Vervangen van enkele beglazing voor isolerende beglazing
  • Isoleren van de begane grondvloer
  • Dichten van naden en kieren
  • Vervangen van uw oude keukenapparaten door nieuwe energiezuinige apparaten.
  • Waterbesparende kranen en douchekoppen.

Aangezien energiebesparende maatregelen zichzelf op den duur terugverdienen, is betaling in termijnen van de investering wellicht aantrekkelijk. U betaalt dan maandelijks een bedrag, maar bespaart ook maandelijks op uw energiekosten. De mogelijkheid van termijnbetalingen geldt uiteraard ook voor andere producten en diensten van Bruggink. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden. Bruggink voldoet als Meer Met Minder-aanbieder, aan de hoge kwaliteitseisen en kan de maatregelen voor u uitvoeren volgens de erkende kwaliteitsstandaarden. Meer Met Minder is het nationale energiebesparingprogramma voor de bestaande bouw.

Maatwerk advies

Wanneer u de verbouw of isolerende maatregelen door ons laat uitvoeren kunnen we naast het energieprestatie advies (EPA) ook het maatwerkadvies voor u verzorgen. De adviseur zet op een rij waar u energie kunt besparen, welke werkzaamheden u daarvoor moet laten uitvoeren en op welke termijn u de investering kunt terugverdienen. Ook bij grote verbouwingen kan het nuttig zijn om een Energie Prestatie Advies uit te laten voeren zodat u gelijk de voorgestelde energie besparende maatregelen mee kunt nemen waardoor u straks voordeliger uit bent.