Traditiegetrouw sluit Bruggink de oktober-woonmaand af met haar openhuis op zaterdag 26 en zondag 27 oktober.

Traditiegetrouw sluit Bruggink de oktober-woonmaand af met haar openhuis op zaterdag 26 en zondag 27 oktober. Er is weer veel nieuws te zien; een bijzondere noviteit is de (aangesloten) Upfall shower. Dit is de zuinigste douche ter wereld en kan een besparing opleveren van wel 80 % op water- en gasverbruik. Verder nog heel veel meer moois op keuken-en tegelgebied. Bovendien zijn er beide dagen kookdemonstraties van 11.00 tot 16.00 uur. Komt dat zien !!!

Ook Bruggink gaat even een weekje op vakantie.

Ook Bruggink gaat even een weekje op vakantie.

Eén keer per jaar is Bruggink tijdens de zomer gedurende 1 week gesloten. Dit jaar is dat vanaf maandag 5 augustus tot en met maandag 12 augustus.

Vanaf dinsdag 13 augustus is de showroom weer open, echter wel met een kleinere bezetting wat betreft onze verkoop medewerkers. Dit in verband met hun vakantie.

Wanneer u een verkoopmedewerker wenst te spreken, dan verzoeken wij u vriendelijk om daarvoor even een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig door te bellen met 0315-242929.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens in Heelweg.

En uiteraard wenst het hele team van Bruggink u een prettige vakantie.

Voor meer informatie:

Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw.
Molenweg 11
7055 AW Heelweg

T: 0315-242929
E: info@bruggink-bv.nl

Staat de meiboom al ??

Staat de meiboom al ??
Afgelopen week is de kap geplaatst bij de bouw van een dubbel woonhuis in Heelweg (Oost). Het hoogste punt nadert en de contouren van deze bouw zijn nu volledig zichtbaar geworden. Mooi hè.

Alle medewerkers van Bruggink wensen u een hele prettige vakantie !

Alle medewerkers van Bruggink wensen u een hele prettige vakantie !
In de komende vakantieperiode is Bruggink gewoon open, behalve in week 32 (van 5 t/m/ 12 augustus) zijn we gesloten. Vanaf dinsdag13 augustus dus weer present!😎
Wilt u geholpen worden, dan is het verstandig om een afspraak te maken !!

Even een update van de nieuwbouw bij onze buurman in Heelweg.

Even een update van de nieuwbouw bij onze buurman in Heelweg. De buitenmuren zijn gemetseld en ook de tussenwanden op de verdieping staan er! Ook dit gaat weer een mooi huus worden. Ook interesse in nieuwbouw, maak een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden die Bruggink u kan bieden. U bent van harte welkom !!

Angelique en Dinie heten u van harte welkom in onze showroom in Heelweg.

Angelique en Dinie heten u van harte welkom in onze showroom in Heelweg.

Hierin laten wij onze uitgebreide selectie van keukens, sanitair en tegels zien. Alvast een voorproefje zien? Klik dan op onderstaande link en wandel virtueel door onze showroom. Uiteraard is alles in het ‘echt’ nog veel mooier. Kom daarom rustig eens langs. Wilt u uitgebreide informatie hebben en/of een offertegesprek, maak dan een afspraak. U bent van harte welkom!!

https://walkinto.in/easyembedview/b1MpvHA334WkxMpwrA224

We hebben weer een mooi project opgeleverd!

We hebben weer een mooi project opgeleverd, t.w. deze villa in Doetinchem. Een knap stukje vakwerk van Bruggink Bouw. Heeft u ook bouwwensen? Laat u rustig informeren door een afspraak te maken met één van onze bouwadviseurs. U bent van harte welkom!

Hoe mooi, landelijk wil je wonen

Hoe mooi, landelijk wil je wonen…, op dit moment worden de verdiepingsvloeren gelegd bij de nieuwbouw die Bruggink realiseert in Heelweg. Bent u ook geïnteresseerd in (traditionele) nieuwbouw, neem rustig contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden die bouwbedrijf Bruggink u kan bieden!