Dinie gaat met pensioen

Dinie gaat met pensioen
Gisteravond tijdens de traditionele kerstborrel nam onze collega Dinie afscheid, d.w.z. na 30 jaar trouwe dienst gaat ze met een verdiend pensioen. Dinie was in deze lange tijd receptioniste/telefoniste en deed ze veel werk voor onze keukenafdeling. Dinie bedankt voor al die jaren fijne samenwerking!!

OH KOM ER EENS KIJKEN….

OH KOM ER EENS KIJKEN….

Aanstaande zondag
24 november is Bruggink weer open.
Van 11.00 tot 16.00 uur staat er een team voor u klaar om u te adviseren op het gebied van keukens, badkamers en tegels.
Ook voor advies bij nieuwbouw en verbouw kunt u terecht bij Bruggink. Wij hebben bijna alle vaklieden in eigen dienst; kortom het bedrijf dat bijna alles kan.
Wilt u alleen even rondneuzen, ook dan bent u van harte welkom.
De koffie staat klaar met wie weet een speculaasje!!

Het Naober magazin viert dit jaar haar 12 1/2 jarig bestaan.

Het Naober magazin viert dit jaar haar 12 1/2 jarig bestaan. De fa. Bruggink stelde een Berghoff BBQ cadeau voor hun prijzenfestival. Dhr. de Bruin uit Doetinchem, die de prijs won, kreeg uit handen van Eric Bruggink deze mooie prijs aangeboden.

De dag van de ondernemer bij Bruggink

In het kader van ‘de dag van de ondernemer’ is er vandaag een delegatie van de gemeente Oude IJsselstreek (waaronder wethouder mevr. Ankersmit) bij Bruggink op bezoek geweest. Hierbij zijn ondermeer de nieuwste innovaties bekeken op het gebied van keukens en sanitair.

Traditiegetrouw sluit Bruggink de oktober-woonmaand af met haar openhuis op zaterdag 26 en zondag 27 oktober.

Traditiegetrouw sluit Bruggink de oktober-woonmaand af met haar openhuis op zaterdag 26 en zondag 27 oktober. Er is weer veel nieuws te zien; een bijzondere noviteit is de (aangesloten) Upfall shower. Dit is de zuinigste douche ter wereld en kan een besparing opleveren van wel 80 % op water- en gasverbruik. Verder nog heel veel meer moois op keuken-en tegelgebied. Bovendien zijn er beide dagen kookdemonstraties van 11.00 tot 16.00 uur. Komt dat zien !!!

Ook Bruggink gaat even een weekje op vakantie.

Ook Bruggink gaat even een weekje op vakantie.

Eén keer per jaar is Bruggink tijdens de zomer gedurende 1 week gesloten. Dit jaar is dat vanaf maandag 5 augustus tot en met maandag 12 augustus.

Vanaf dinsdag 13 augustus is de showroom weer open, echter wel met een kleinere bezetting wat betreft onze verkoop medewerkers. Dit in verband met hun vakantie.

Wanneer u een verkoopmedewerker wenst te spreken, dan verzoeken wij u vriendelijk om daarvoor even een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig door te bellen met 0315-242929.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens in Heelweg.

En uiteraard wenst het hele team van Bruggink u een prettige vakantie.

Voor meer informatie:

Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw.
Molenweg 11
7055 AW Heelweg

T: 0315-242929
E: info@bruggink-bv.nl

Staat de meiboom al ??

Staat de meiboom al ??
Afgelopen week is de kap geplaatst bij de bouw van een dubbel woonhuis in Heelweg (Oost). Het hoogste punt nadert en de contouren van deze bouw zijn nu volledig zichtbaar geworden. Mooi hè.